Home » Djurici ultimativ: S’ka zgjidhje për Kosovën pa marrëveshje me Serbinë

Djurici ultimativ: S’ka zgjidhje për Kosovën pa marrëveshje me Serbinë

Zgjidhje për çështjen e Kosovës nuk ka pa marrëveshje me Serbinë, ka deklaruar sot drejtori i ashtq. Zyrë për Kosovën Qeverinë e Serbisë, Marko Djuric, duke theksuar se Serbia dëshiron zgjidhje kompromis dhe se nuk do pranojë kurrëfarë propozimi poshtëruar për zgjidhje.

Ai ka thënë se braktisja e djeshme e konferencës për politikë jashtme e sigurisë BE-së Vjenë delegacioni i parlamentit serb për shkak mënyrës cilën është prezantuar Kosovë, tregon se asgjë nuk është zgjidhur, transmeton gazetametro.net.

Kjo tregon se zgjidhje për çështjen e Kosovës nuk ka pa serbinë. Ata jenë shpallur njëanshëm shtet i pavarur e mendojnë se me Serbinë nuk duhet bisedojnë, se u mjafton dikush ua ka rrahur supet, kjo kurrëfarë zgjidheje nuk sjell”, ka thënë ai për TV-në serbe Pink.

Ai ka thënë se “Serbia ka dinjitet” dhe ka cituar kryetari e Serbisë Aleksandar Vucic se “Serbia nuk do pranojë kurrëfarë poshtërimesh rreth çështjes Kosovës dhe propozime poshtëruese për zgjidhje./gazetametro.net

The post Djurici ultimativ: S’ka zgjidhje për Kosovën pa marrëveshje me Serbinë appeared first on Veriu.info.

Reklama