Home » Diplomon gjenerata e katërt e Institutit Limak për Shërbime të Aeroportit

Diplomon gjenerata e katërt e Institutit Limak për Shërbime të Aeroportit

Me një ceremoni solemne mbajtur Universitetin e Bogazicit Stamboll Turqisë, ka diplomuar gjenerata e katërt e Institutit Limak për Shërbime Aeroportit.

Tridhjetë studentët e kësaj gjenerate përfunduan zyrtarisht trajnimet
nga Universiteti Bogazici dhe Instituti ENAC duke arritur me sukses certifikohen shërbime aeroportit.

Si investuesi i madh Kosovë, ne jemi gatshëm t’i shërbejmë këtij vendi mënyrën mirë mundshme.

Kjo është arsyeja e themelimit Insitutit Limak për Shërbime Aeroportit; sepse ne mendojmë se rinjtë Kosovarë janë shumë vlefshëm dhe janë gatshëm t’i shërbejnë vendit tyre nëse u jepet mundësia” – deklaroi me këtë rast Ebru Özdemir, Kryetare e Bordit për Investimeve Limak.

pranishëmve iu drejtua edhe Haldun Firat Köktürk, Kryeshef Ekzekutiv i Limak Aeroportit Ndërkombëtar Kosovës. “Ashtu si edhe Kosova, aeroporti ynë tanimë është i mbushur me rinj. Kjo është ajo çka vizitorët tanë shohin posa hyjnë këtë vend, rinj edukuar me kapacitete larta profesionale e flasin disa gjuhë huaja dhe janë aftë
ofrojnë shërbimet mira aeroportit”, tha Köktürk.

Instituti i Limak për Shërbime Aeroportit është dizajn i suksesit, dhe një rrugë për treguar se përsosmëria me vërtetë ekziston. Është themeluar kuadër Limak Aeroportit Ndërkombëtar Kosovës për ofruar përkrahje për studentët mirë Universitetit Prishtinës, krijojë një mundësi për qenë pjesë e një ndër kompanive suksesshme Kosovë dhe për inkurajuar rinjtë duke treguar se suksesi krijohet vetëm prej përpjekjeve
edukative dhe përkushtimit. Programi organizohet bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës ‘Hasan Prishtina’, Universitetin Bogazici nga Turqia dhe Institutin ENAC Francë.

Pas certifikimit, studentëve u ofrohet mundësia e bërit pjesë e internship programit me pagesë një numër departamentesh brenda Aeroportit Ndërkombëtar Prishtinës ‘Adem Jashari’, ndërsa mirëve u ofrohet mundësi punësimi.
978d0738-57cf-48b4-8037-4b2fbdd5157a-683x1024 Diplomon gjenerata e katërt e Institutit Limak për Shërbime të Aeroportit

978d0738-57cf-48b4-8037-4b2fbdd5157a-683x1024 Diplomon gjenerata e katërt e Institutit Limak për Shërbime të Aeroportit

978d0738-57cf-48b4-8037-4b2fbdd5157a-683x1024 Diplomon gjenerata e katërt e Institutit Limak për Shërbime të Aeroportit

978d0738-57cf-48b4-8037-4b2fbdd5157a-683x1024 Diplomon gjenerata e katërt e Institutit Limak për Shërbime të Aeroportit

978d0738-57cf-48b4-8037-4b2fbdd5157a-683x1024 Diplomon gjenerata e katërt e Institutit Limak për Shërbime të Aeroportit

978d0738-57cf-48b4-8037-4b2fbdd5157a-683x1024 Diplomon gjenerata e katërt e Institutit Limak për Shërbime të Aeroportit

The post Diplomon gjenerata e katërt e Institutit Limak për Shërbime të Aeroportit appeared first on Veriu.info.

Reklama