Home » Befason Morena, shikojeni ku e ka shpuar trupin!

Befason Morena, shikojeni ku e ka shpuar trupin!

Bukuroshja Morena Taraku shpesh nxit vëmendjen e publikut, herë me gjeste e herë me veprime nga ndryshmet.

Prezenca e Morenës nuk kalon pa u vënë re, kjo falë hireve posedon. Pavarësisht se nuk po bën këngë, ajo nuk po largohet nga mendja e publikut gjerë.

Taraku i ka edhe disa tatuazhe, janë mbishkrime ndryshme lidhen me , jetën dhe personat e saj dashur, shkruan Kosovarja.

Taraku ka edhe pircing. Një shpuarje tillë e ka bërë edhe fund-shpinë.

Shikojeni fotografinë e poshtme këtë eksperiment Morenes.

morena Befason Morena, shikojeni ku e ka shpuar trupin!

The post Befason Morena, shikojeni ku e ka shpuar trupin! appeared first on Veriu.info.

Reklama