Home » Ateron avioni që bëri fluturimin më të gjatë në botë

Ateron avioni që bëri fluturimin më të gjatë në botë

Avioni realizoi fluturimin gjatë botë, ateroi Nju Jork.

Ai u nis nga Singapori dhe ateroi mëngjesin e sotëm, orën 5:29, sipas kohës lokale.

Fluturimi i kompanisë Singapore Airlines u realizua pa ndërprerje për 17 orë e 52 minuta dhe mbuloi mbi 15,000 kilometra distancë.

bordin e aeroplanit kanë qenë 150 pasagjerë dhe 17 anëtarë ekuipazhit, shkruan REL.

Singapore Airlines e rinisi shërbimin pesë vjet pasi e pezulloi, pasi ishte bërë shumë i shtrenjtë.

Kompania Qatar Airways ka një shërbim prej 17 orësh e gjysëm midis Dohas dhe Auklandit Zelandën e Re.

Reklama