Home » 19-vjeçari qëllon me pushkë të afërmin e tij për Lays

19-vjeçari qëllon me pushkë të afërmin e tij për Lays

Ngjarjet kriminale janë nga pazakontat dhe një rast i çuditshëm, i nisur për patatet Lays vjen nga Karolina e Jugut, SHBA.

Ryan Dean Langdale, 19 vjeç, njoftoi policinë për një plagosje aksidentale shtëpinë e tij. I dyshuari u tha autoriteteve se kushëriri i tij 17-vjeç e goditi veten aksidentalisht teksa po pastronte pushkën e gjuetisë.

19-vjeçari fillimisht po jepte detajet e para, por u nxitua dhe ra me këmbët e veta brenda pasi dëshmitë e tij nuk përputheshin me provat.

Sherifi Chapman tha se viktima e kishte pamundur qëllonte veten duke parë rrugën me shenjat e gjakut.

Dhe një javë vonë, kur kushëriri i Langdale u zgjua nga koma, ai informoi autoritetet se kushëriri i tij e qëlloi atë gjatë një debati për patatet Lays.

bërtiti mos i prekja patatet Lays kundërt do qëllonte dhe ashtu bëri”, tha 17-vjeçari.

Pas debatit, 19-vjeçari ka shkuar dhomën e pasme për marrë pushkën me cilën e qëlloi gjoks kushëririn e tij.

Langdale është akuzuar për vrasje mbetur tentativë, duke përdorur një armë zjarri kundrejt kushëririt tij 17-vjeçar.

 

The post 19-vjeçari qëllon me pushkë të afërmin e tij për Lays appeared first on INSAJDERI.

Reklama