Home » Giuliani: nuk do të lejojmë të merret në pyetje Presidenti për çështjen Comey

Giuliani: nuk do të lejojmë të merret në pyetje Presidenti për çështjen Comey

Giuliani-nuk-do-të-lejojmë-të-merret-në-pyetje-Presidenti-për-çështjen-Comey Giuliani: nuk do të lejojmë të merret në pyetje Presidenti për çështjen Comey

Zoti Comey, kur Trump e pushoi nga puna maj vitit 2017, ishte Drejtor i Byrosë Federale Hetimeve, FBI-së dhe kryesonte hetimin nga agjencia ai kryesonte për ndërhyrjen ruse zgjedhjet presidenciale amerikane vitit 2016, solli hamendësime, se Trump kishte bllokuar drejtësinë, gjatë përpjekjeve për penguar hetimin për Rusinë. Disa ditë pas pushimit nga puna zotit Comey, Trump tha se kishte mendje “çështjen ruse” kur vendosi ta pushojë nga puna drejtorin e FBI-së.

Shumë shpejt, zoti Mueller u caktua kryesonte hetimin ndaj Rusisë.

Ne nuk do pranojmë t’u përgjigjemi pyetjeve për zotin Comey,” – tha avokati i zotit Trump, Rudy Giuliani një intervistë për CNN-in.

Giuliani dhe avokatë tjerë zotit Trump kanë negociuar për muaj tërë me zotin Mueller lidhur me kushtet për një intervistim mundshëm zotit Trump nga hetuesit, por deri tani nuk është arritur ndonjë marrëveshje.

komentet e tij Twitter dielën, Trump citonte komente përkrahësve tij programet e tij preferuara televizionin Fox, ku talleshin ne hetimin e zotit Mueller.

Reklama