Home » “Zbulohet” emri i James Bondit të ri

“Zbulohet” emri i James Bondit të ri

007 i ardhshëm, mund jetë Idris Elba. Është vetë aktori ka postuar “Twitter” një mesazh koduar, gjithsesi, lë mendosh se ai mund jetë James Bondi i ri.

Ditë pas raporteve se një prodhues i serisë i ka propozuar atij bëhet 007 i ri, Irdis Elba shkruan “Twitter”: Emri im është Elba, Idris Elba…Fansat e konsiderojnë këtë si një sinjal se ai mund jetë James Bondi i ri pasi Daniel Craig largohet, vitin e ardhshëm.

Ka pasur fakt zëra e lidhnin Idris Elbën me rolin e Bondit 2014, zëra këto ai as nuk i ka konfirmuar dhe as nuk i ka mohuar. Aktori 45-vjecar është bërë i njohur për rolet e tij “Star Trek, Luther dhe Thë Wire dhe shkuarën ai ka thënë se është shumë i moshuar për marrë rolin e famshmit 007.

Por, ai asnjëherë nuk i ka shpëtuar spekulimeve dhe ka thënë se i duket sikur një thesar kombëtar është i lidhur me Bondin. herët këtë javë, kishte raporte se bosja e filmave Bond, Barbara Broccoli, ka thënë se ka ardhur koha një aktor me ngjyrë veshë kostumin e 007.

Seria e famshme ka nisur vitet 1960 me Sean Connery rol. Filmi i ri Bond do dalë kinema tetor 2019, drejtuar nga Danny Boyle dhe pritet jetë i fundit për Daniel Craig, pas përmbushjes kontratës tij 5-vjeçare.

Craig ishte aktori i gjashtë e merrte rolin pas Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timoti Dalton dhe Pierce Brosnan.

The post “Zbulohet” emri i James Bondit të ri appeared first on INSAJDERI.

Reklama