Home » Të burgosurit brazilianë mësojnë si të qëndisin (VIDEO)

Të burgosurit brazilianë mësojnë si të qëndisin (VIDEO)

Brenda burgut njohur si “Adriano Marrey” Sao Paulo Brazilit, burgosurit meshkuj janë duke marrë mësime se si qëndisin me grep.

Një i dënuar për trafikim substancave narkotike, i cili shpejti i plotëson 4 vite shërbim ka treguar se çdo mërkure, ata po mësojnë diçka re si qëndisja, transmeton Klan Kosova.

Para tetë muajsh unë kam filluar mësoj se si qëndis dhe nëpërmjet qëndisjes unë kam pasur rastin ta ndryshoj jetën time.

Unë dua qe me vërtetë ta përvetësoj këtë mundësi me gjithë zemrën time”, ka treguar ai për BBC News.

Reklama