Home » Superkupa e Spanjës- këtu e shikoni live

Superkupa e Spanjës- këtu e shikoni live

Ngjarja kryesore sportive e mbrëmjes është pa dyshim takimi i Superkupës Spanjës, ndërmjet Barcelonës dhe Sevilës, me vendim Federatës Spanjolle Futbollit sivjet zhvillohet terren neutral, madje jashtë Spanjës, Marok.

Ndeshja fillon në ora 22:00 orë në qytetin Tanxhir, kurse Insporti ua sjell linkun për ta përcjellë këtë ndeshje LIVE.

The post Superkupa e Spanjës- këtu e shikoni live appeared first on INSAJDERI.

Reklama