Home » Sevilla shënon – golin ia vërteton VAR-i

Sevilla shënon – golin ia vërteton VAR-i

Sevilla kë shënuar golin e parë Superkupën e Spanjës duke kaluar epërsi pas shënimit Pablo Sarabias minutën e 9-të.

Gjyqtarët fillimisht e anuluan golin për shkak pozitës jashtë loje, por pas gjyqtari kryesor, konsultoi dhomën e VAR-it dhe vendosi pranojë golin si pastër duke i dhënë Sevilës epërsinë fillestare takimin po zhvillohet Tanxhir Marokut.

Shikoni aksionin kontestues dhe golin.

The post Sevilla shënon – golin ia vërteton VAR-i appeared first on INSAJDERI.

Reklama