Home » Largohet Brahim Thaçi nga TherandaPost, një nga duart e arta të gazetarisë lokale

Largohet Brahim Thaçi nga TherandaPost, një nga duart e arta të gazetarisë lokale

Brahim Thaçi, deri tash kryeredaktor i TherandaPost që nga themelimi më 10 prill 2014, ka dhënë dorëheqje nga pozita e deritashme duke i dhënë fund epokës së tij të artë në gazetarinë lokale.

Jo vetëm kryeredaktor, por Brahim Thaçi ishte edhe një nga dy themeluesit e këtij portali, bashkë me Uran Haxhën, duke e ngritur këtë media lokale me famë nacionale nga asgjë diçka madhe.

Ajo ka dhënë Brahim Thaçi për këtë media lokale dhe gazetarinë Suharekë, nuk mund përshkruhet. Kontributi i tij është i pamatshëm, si edhe do jetë.

Çfarëdo do ndodhë me portalin TherandaPost, emri i Brahim Thaçit do jetë i stampuar fort gjithmonë.

Me largimin e tij, portali do vazhdojë aktivitetin nën udhëheqjen editoriale bashkëthemeluesit tjetër, Uran Haxhës.

gjithçka do vazhdojë Brahim Thaç, TherandaPost i uron SUKSES!

Reklama