Home » Katari po i kthen dollarët në lira në ndihmë ndaj Turqisë

Katari po i kthen dollarët në lira në ndihmë ndaj Turqisë

Qytetarët e Katarit po i kthejnë dollarët lira turke.

Kjo si ndihmë ndaj valutës Turqisë momentalisht është duke rënë për shkak sanksioneve Shteteve Bashkuara, shkruan IlmFeed, përcjell Klan Kosova.

Nëpër media sociale janë përhapur mjaft fotografi dhe thirrje banorët e Lindjes Mesme ta praktikojnë një gjë tillë.

Donald Trump dje ka dyfishuar taksat e metaleve ndaj Turqisë.

Aktualisht, një lira ka vlerën e 13 centëve.

Reklama