Home » Hallakam në këtë dasëm në Kosovë, nuses i merr flakë vello (VIDEO)

Hallakam në këtë dasëm në Kosovë, nuses i merr flakë vello (VIDEO)

Një dasëm Kosovë nuk ka shkuar ashtu siq duhet.

Si gjithë çiftet tjera, edhe ata kishin hyrë me duartrokitje e me fishekëzjarrë sallën ku po pritnin mysafirët.

Për ta bër sa interesante hyrjen e nuses dhe dhëndërrit sallën ku po mbahej dasma, dikush kishte vendosur ketë edhe fishekëzjarre.

Plani shkoj keq, dhe njëri prej fishekzjarreve ja dogji vellon nuses e cila pas hapi panikë sallë, shkruan Magazina.al

E gjithë kjo ka ndodhur një dasëm Kosovë, e deri sa këngëtari po këndonte “Sa e mirë na ka dal nusja”, vello e saj mori flakë e kjo bëri burra e gra qoheshin për ta shuar zjarrin vellon e nuses.

Për shumë shihni pamjet:

The post Hallakam në këtë dasëm në Kosovë, nuses i merr flakë vello (VIDEO) appeared first on Veriu.info.

Reklama