Home » Gjyshi i Ritvan Zykajt: Ma sillni nipin, do ta djeg vet të gjallë

Gjyshi i Ritvan Zykajt: Ma sillni nipin, do ta djeg vet të gjallë

Gjyshi-i-Ritvan-Zykajt-Ma-sillni-nipin-do-ta-djeg-vet-të-gjallë Gjyshi i Ritvan Zykajt: Ma sillni nipin, do ta djeg vet të gjallë

“Ma sillni, edhe pse e kam nip, do ta djeg vetë gjallë”, ka thënë Kujtim Zykaj.

Kujtimi njëkohësisht është edhe vëllai i Demirit është njëri nga viktimat. Ai ka shkuar edhe për ngushëllime familjen e vëllait tij ndjerë, shkruan Lapsi.al.

Disa banorë i kanë cilësuar familjen e vrarëve si familje e qetë dhe nuk donin probleme. Ata poashtu kanë thënë se nuk e kanë ditur vrasësi ka qenë djalë problematik.

Reklama