Home » Emily Ratajkowski mahnitë me format e saj (FOTO)

Emily Ratajkowski mahnitë me format e saj (FOTO)

Ylli Emily Ratajkowski ka shfaqur linjat e saj trupore bikini, ndërsa ajo shihet një jaht Sardenja me dashurin australian Jordan Barrett.

Ajo ka qenë duke kaluar kohët mira këtë verë .

Dhe Emily Ratajkowski dukej qiellin e nëntë shtunën ndërsa ajo u nda bordin e një jahti Sardenjë me modelin hunky mashkull Jordan Barrett.

Emily u shihet bikini, ndërsa ajo “fluturoi” me Jordan dhe një grup shokësh bordin e anijes luksoze.

4F05E87200000578-0-image-m-9_1534076530451 Emily Ratajkowski mahnitë me format e saj (FOTO)

4F05E87200000578-0-image-m-9_1534076530451 Emily Ratajkowski mahnitë me format e saj (FOTO)

Reklama