Home » “Do ta djeg vet të gjallë” – reagon gjyshi i autorit të masakrës së Vlorës

“Do ta djeg vet të gjallë” – reagon gjyshi i autorit të masakrës së Vlorës

Gjyshi i Ritvan Zykajt, autorit vrasjes tetëfishtë Selenicë Vlorës, i tronditur me aktin e nipit tij vrau tetë anëtarë familjes Zykaj, ka thënë se edhe vet do t’i hakmerrej atij.

“Ma sillni, edhe pse e kam nip, do ta djeg vetë gjallë”, ka thënë Kujtim Zykaj.

Kujtimi njëkohësisht është edhe vëllai i Demirit është njëri nga viktimat. Ai ka shkuar edhe për ngushëllime familjen e vëllait tij ndjerë, shkruan Lapsi.al.

Disa banorë i kanë cilësuar familjen e vrarëve si familje e qetë dhe nuk donin probleme. Ata poashtu kanë thënë se nuk e kanë ditur vrasësi ka qenë djalë problematik.

The post “Do ta djeg vet të gjallë” – reagon gjyshi i autorit të masakrës së Vlorës appeared first on INSAJDERI.

Reklama