Home » Buna: LUMI PRAPË I FURISHËM, PËRKUNDËR NDALIMIT PLAZHISTËT NË GRYKË

Buna: LUMI PRAPË I FURISHËM, PËRKUNDËR NDALIMIT PLAZHISTËT NË GRYKË

Buna-Bojana-2-300x225 Buna: LUMI PRAPË I FURISHËM, PËRKUNDËR NDALIMIT PLAZHISTËT NË GRYKËPasi këtë sezon u regjistruan disa raste mbytjes grykëderdhjen e djathtë Bunës u vendos tabela cilën thuhet se ndalohet larja dhe kalimi me not i lumit.

Por, atillë e bëjnë një gjë tillë ka, edhe pse Buna grykëderdhjen e djathtë tani rrjedh furishëm se vitet e kaluara.

Ky është rezultat i pastrimit hyrje degës, do thotë se nuk do kemi raste mbylljes grykëderdhjes djathtë siç dëshmuam vitin e kaluar.

Reklama