Home » 10 vendet që duhet t’i vizitoni në Dubrovnik (FOTO)

10 vendet që duhet t’i vizitoni në Dubrovnik (FOTO)

I cilësuar si “perla e Adriatikut”, Dubrovniku i bukur ofron për turistët vende shumta atraktive.

I njohur për bukuritë mahnitëse afër detit, kombinuara me ndërtesa vjetra historike, ai është qyteti i duhur për t’i kaluar pushimet.

Janë një sërë vendesh duhet vizituar e plotë gjëra duhet bërë kur ta vizitoni këtë qytet kroat.

Poshtë mund t’i gjeni dhjetë vendet atraktive duhet t’i vizitoni Dubrovnik.

Muret e qytetit vjetër

mulliri-1-300x198 10 vendet që duhet t’i vizitoni në Dubrovnik (FOTO)

Shëtitoren e qytetit

mulliri-1-300x198 10 vendet që duhet t’i vizitoni në Dubrovnik (FOTO)

Katedralen dhe Thesarin e Dubrovnikut

mulliri-1-300x198 10 vendet që duhet t’i vizitoni në Dubrovnik (FOTO)

Portat e qytetit

mulliri-1-300x198 10 vendet që duhet t’i vizitoni në Dubrovnik (FOTO)

Sheshin e Logias

mulliri-1-300x198 10 vendet që duhet t’i vizitoni në Dubrovnik (FOTO)

“Gjibraltarin e Dubrovnikut” – Kalanë Lovrijenac

 

mulliri-1-300x198 10 vendet që duhet t’i vizitoni në Dubrovnik (FOTO)

Fontanën e madhe Onofrio dhe Kishën “Shën Saviour”

mulliri-1-300x198 10 vendet që duhet t’i vizitoni në Dubrovnik (FOTO)

Manastiret dominikane e françeskane

 

mulliri-1-300x198 10 vendet që duhet t’i vizitoni në Dubrovnik (FOTO)

Pallati i Rektorit dhe Muzeu Historik Kulturor

 

Kalaja e “Shën Xhonit”

Reklama