Home » Neal Ferinah, stilisti i flokëve të Beyonces për 13 vjet

Neal Ferinah, stilisti i flokëve të Beyonces për 13 vjet

Për 13 vjet, stilisti i flokëve Neal Farinah ka qenë mjeshtër i disa prej transformimeve larmishme Beyonces.

Farinah është nga Trinidad dhe ishte vetëm 17 vjeç kur filloi merrej me këtë profesion. Thotë se me Beyoncen u takua gjatë kohës kur punonte një sallon me emër atë kohë Brooklyn. Ishte viti 2005. “Një kliente tha se një shoqe e saj kishte nevojë për një ndryshim flokëve. I thash kush është dhe doli jetë Beyonce. Gjithçka dukej si magji. Nga ajo kohë punoj vazhdimisht me ”, ka thënë Ferinah.

Ai gjithashtu ka thënë se Beyonce është kliente e lehtë dhe jo gjithmonë vendos vet, thotë se kohën madhe eatë propozojë e vendosë.

The post Neal Ferinah, stilisti i flokëve të Beyonces për 13 vjet appeared first on INSAJDERI.

Reklama