Home » Ushqimet që duhet t’i hani gjatë festave

Ushqimet që duhet t’i hani gjatë festave

Tryeza gjatë festave është e mbushur me një shumëllojshmëri ushqimesh ndaj cilave ju nuk mund rezistoni.

Për pasur një dietë shëndetshme dhe gjatë këtyre ditëve ekzistojnë pjata me pak kalori, mjafton te keni pak vëmendje dhe te dini te zgjidhni me te përshtatshmet pa hequr dore nga asgjë.

Lista e ushqimeve ju ndihmojnë për një dietë mirë gjatë festave janë:

Peshku

Mishi

Perimet

Frutat

klankosova.tv

Reklama