Home » Urimi i kryetarit të PD-së Nagip Arifi për Bajram

Urimi i kryetarit të PD-së Nagip Arifi për Bajram

nderuar vëllezër e motra besimit islam,

lejoni prag festës Fitër Bajramit, emër çdo anëtari dhe simpatizuesi Partisë Demokratike t’ju uroj këtë festë bekuar, duke u lutur tek Zoti i Gjithëmëshirëshëm ta na pranojë agjërimin dhe adhurimet e kryera gjatë muajit Ramazanit dhe njëherit na mundësojë ta festojmë këtë festë frymën e unitetit dhe solidaritetit.

Gjithashtu, uroj që adhurimet ndaj Zotit dhe respekti për njëri tjetrin të nashoqërojnë gjatë gjithë vitit, duke qenë falemnderues ndaj Zotit dhe unitar e solidar mes veti.

Nagip Arifi
Kryetar i PD-së

Reklama