Home » Rinia PDK-së së Lipjanit ndihmuan skamnorët me pako ushqimore

Rinia PDK-së së Lipjanit ndihmuan skamnorët me pako ushqimore

Rinia Demokratike e PDK-së Lipjanit sot vizitoi familjet nevojë fshatrat Gadime, Sllovi, Banullë, Rubofc, Topliqan Ri, Krojmir, Shalë, Dobrajë dhe Varigovc Lipjanit, me ç’rast dhjetra familjeve u dhuroi pako ushqimore dhe higjienike për nder festës Fiter Bajramit. Lajmin për ndihmën e bërë nga këta rinjë PDK-së […]

The post Rinia PDK-së së Lipjanit ndihmuan skamnorët me pako ushqimore appeared first on UlpianaPress.

Reklama