Home » Rama largon nga puna gjashtë drejtorë

Rama largon nga puna gjashtë drejtorë

Kryeministri i ShqiEdi Rama ka vendosur shkarkojë nga detyra 4 drejtorë Hipotekës vend si dhe dy drejtues nga institucioni i ALUIZNI-t, me arsyetimin se performanca e tyre punë ka qenë e dobët.

Vendimi është dhënë nga vetë Rama gjatë një mbledhje me drejtuesit e këtyre dy institucioneve.

 

Reklama