Home » Presidenti Meta uron festën e Fitër Bajramit

Presidenti Meta uron festën e Fitër Bajramit

Kreu i shtetit, Ilir Meta ka uruar gjithë besimtarët myslimanë për festën e bajramit.

këtë prag feste madhe e gëzimi për ju dhe familjet tuaja, pas një muaji shenjtë agjerimi, plot sakrifica e mundim, përkushtim e respekt ndaj besimit Zot, ju shpreh urimet ngrohta dhe përzemërta: Gëzuar Festën e Bajramit Madh”, shkruan Meta Fb.

Meta uroi kjo  ditë e shenjtë kalendarin Islam, na gjejë paqtuar, tolerantë e solidarë mes nesh!

“Mirëkuptimi, pranimi i tjetrit, harmonia e mrekullueshme ndërfetare dhe dashuria njerëzore, uroj udhëheqin shoqërinë tonë për shumë zhvillim e begati.

Bajrami i Madh është dita kur besimtarët myslimanë shfaqin vlerat dhe virtytet mira besimit Islam por edhe traditës shqiptarëve, respektin e përkushtimin ndaj familjes, pranimin e tjerëve, dhembshurinë e përkujdesjen ndaj njerëzve nevojë, pamundurve, sëmurëve, jetimëve, braktisurve dhe moshuarve, duke iu gjendur pranë plot mirësi e bujari”, tha Meta.

 

Reklama