Home » Përkujtimi prekës i Norës për babanë e saj: Engjëlli mbrojtës

Përkujtimi prekës i Norës për babanë e saj: Engjëlli mbrojtës

Këngëtarja kosovare Nora Istrefi ka përkujtuar babanë e saj i cili ka ndërruar jetë para 14 vjetësh.

Nora i ka dedikuar fjalë prekëse dhe emocionuese babait saj cilin e quan “Engjëll mbrojtës”.

Sot jane berë 14 vjet pa babin tim, 14 vjet pa njeriun beri gjithçka për neve qe te kishim një jetë mirē. Babi nuk arriti ta shihte suksesin tonë, timin dhe Erës, por ne e dimë qe ai na shikon nga lartë gjithëve. Është engjëlli mbrojtes i Bledit,Nitës, Erës,Mamit dhe i imi”.

“Mungesën tënde e ndjejmë çdo ditë, çdo hapë. Babiq, dua, dua me shumë seç mund ta pershkruaj me fjalë”, ka shkruar Nora Instagram. /Gazeta Shneta/

//www.instagram.com/embed.js

The post Përkujtimi prekës i Norës për babanë e saj: Engjëlli mbrojtës appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama