Home » “Optika Frames” mundësi fantastike për sytë e shëndoshë (Foto)

“Optika Frames” mundësi fantastike për sytë e shëndoshë (Foto)

vigjilie festës 1 qershorit, ditës fëmijëve “Optika Frames” ka ofruar vizita falas  për kontrollimin e syve për gjithë fëmijët gjitha kopshtet e Prishtinës. Mirëpo, kuadër kësaj fushate përfituan edhe dy Çerdhet e komunes Lipjanit, pas kërkesës dhe inciatives Hyra Shabani Bytyqit. Ka qenë vetë […]

The post “Optika Frames” mundësi fantastike për sytë e shëndoshë (Foto) appeared first on UlpianaPress.

Reklama