Home » ‘O Zot na kthe nerën e shpisë, Mos na le vet n’tmerrin e vetmisë’ (VIDEO)

‘O Zot na kthe nerën e shpisë, Mos na le vet n’tmerrin e vetmisë’ (VIDEO)

Ka vdekur rock-kitaristi i grupit Jericho, Suad Jamini.

Lajmin për vdekjen e tij e kanë konfirmuar familjarë dhe miq basistit njohur nga Kosova.

Gruaja e tij, Aida Jamini, ka postuar fotografinë e zisë profilin e saj Facebook, ku ka marrë ngushëllime nga miqtë e familjarët.

Ka plot këngë nga Jericho cilat i kujtojmë sonte shumë se kurrë, por po e sjellim ‘Kanga Jonë’, për ta kujtuar Suad Jaminin dhe për tu lutur shpirti i tij jetë i qetë botën tjetër.

The post ‘O Zot na kthe nerën e shpisë, Mos na le vet n’tmerrin e vetmisë’ (VIDEO) appeared first on KultPlus.

Reklama