Home » Njësia Speciale e Kosovës mund në gara njësitë speciale të Europës dhe të Ballkanit.

Njësia Speciale e Kosovës mund në gara njësitë speciale të Europës dhe të Ballkanit.

Njësia Speciale e Kosovës e ka mundur Njësinë Speciale Serbisë dhe atë Maqedonisë, garat e mbajtura Hungari. Prej disa shteteve Evropës dhe Ballkanit, Njësia Speciale e Kosovës e ka zënë vendin e parë, njofton Ulpianapress. Garat, siç ka mësuar Gazeta Ulpianapress nga burimet e veta, janë mbajtur për shkthtësitë […]

The post Njësia Speciale e Kosovës mund në gara njësitë speciale të Europës dhe të Ballkanit. appeared first on UlpianaPress.

Reklama