Home » MINISTRI ME PASURI MILIONËSHE NGA RADHËT E PDK-SË

MINISTRI ME PASURI MILIONËSHE NGA RADHËT E PDK-SË

Abelard Tahiri është njëra nga ministrit me pasurinë madhe deklaruar Agjencinë Kundër Korrupsion (AKK) për këtë vit.

Tahiri formularin e deklarimit pasurisë ka paraqitur si pasuri paluajtshme tri shtëpi, tokë, dhe lokale afariste kapin vlerën 1 milion e 78 mijë euro.

hyra vjetori ministri i Drejtësisë ka deklaruar 38 mijë e 235 euro. Pagën nga qeveria 18 mijë euro, dhe qiranë 15 mijë e 828 euro nga lokalet afariste.

Ndërsa emër bashkëshortes ka deklaruar pagën 4 mijë e 320 euro nga Ministria e Bujqësisë. Tahiri ka edhe 6 mijë euro para gatshme.

Pasuria e tij peshon 1 milion e 122 mijë e 235 euro.

Reklama