Home » Mënyra se si ecni gjatë shtatzënisë tregon se do të keni vajzë apo djalë

Mënyra se si ecni gjatë shtatzënisë tregon se do të keni vajzë apo djalë

Kur jeni shtatzënë, sidomos për herë parë, mund jetë një kohë e vështirë. Nga shqetësimet për t’u kujdesur për foshnjën deri për menduar nëse jeni duke pasur një vajzë apo një djalë.

Dallimi gjinor është i paligjshëm shumë vende si India. Sidoqoftë, nga kohra lashta, ka pasur metoda supersticioze për përcaktimin e gjinisë foshnjës.

Argëtohuni dhe provoni ato, mund të jenë krejtësisht të gabuara por mund të keni një pikënisje të mirë, transmeton Gazeta Shneta.

Historia shkon varësi mënyrës sesi ecni, mund tregoni nëse është djalë apo vajzë. Kjo është sipas një libri francez fund shekullit 15-të, i quajtur ‘’Ungjijtë e Distaff-it’’.

Libri është një koleksion i mençurisë popullore që besohet nga gratë fshatare të kohës. Merrni partnerin tuaj që t’ju shikoj se si ecni. Nëse jeni duke ecur me këmbën tuaj të djathtë gjatë ecjes, ju thuhet se keni një djalë dhe nëse e drejtoni me këmbën tuaj të majtë, është një vajzë./Gazeta Shneta/

The post Mënyra se si ecni gjatë shtatzënisë tregon se do të keni vajzë apo djalë appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama