Home » Legjenda e Arsenalit komenton moderatoren e Klan Kosovës (FOTO)

Legjenda e Arsenalit komenton moderatoren e Klan Kosovës (FOTO)

Bota ka sytë kah Rusia, atje ku sot ka nisur Kampionati Botëror.

Por jo edhe legjenda e Arsenalit, Ian Wright, kokën e ka kthyer kah Kosova.

Një fotosesion i moderatores sportit Klan Kosova, Maki Bajrami, ka bërë mes komenteve shumta Instagram, një ta bëjë edhe Wright.

Një top, globi dhe Kupa e Botës, kanë qenë emotikonët ai ka lënë poshtë fotografisë moderatores Sports Show e cila poashtu do jetë nikoqire edhe e emisionit mujor, “Minuta e Botërorit” bashkë me Emanuell Sylën.
MAKI-1 Legjenda e Arsenalit komenton moderatoren e Klan Kosovës (FOTO) MAKI-1 Legjenda e Arsenalit komenton moderatoren e Klan Kosovës (FOTO) MAKI-1 Legjenda e Arsenalit komenton moderatoren e Klan Kosovës (FOTO)
MAKI-1 Legjenda e Arsenalit komenton moderatoren e Klan Kosovës (FOTO)

Reklama