Home » Ky fëmijë në Kosovë mban emrin më unik

Ky fëmijë në Kosovë mban emrin më unik

Trendi i emrave fëmijëve Kosovë po dominohet nga emra unik, por nganjëherë nuk kanë fare bëjnë me kulturën dhe identitetin shqiptar.

Por janë prindërit nga Mitrovica kanë pagëzuar fëmijën e tyre me një emër pak prindër do ta mendonin ta quanin birin e tyre me këtë emër.

Vitin e kaluar prindërit nga Mitrovica, identiteti i tyre nuk është bërë i ditur, e kanë quajtur djalin e tyre me emrin Adem Jashar, sipas heroit kombëtar nga lufta e fundit Kosovë.

Emri i fëmijës ishte konfirmuar edhe nga Zyra e ofiçarisë Klinikën e Gjinekologjisë QKUK. /Gazeta Shneta/

The post Ky fëmijë në Kosovë mban emrin më unik appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama