Home » Kryetari i KKSH-së Shukri Ymeri uron festën e Fitër Bajramit

Kryetari i KKSH-së Shukri Ymeri uron festën e Fitër Bajramit

emër Këshilli Kombëtar Shqiptar, kryetari Shukri Ymeri, uron gjithë besimtarët mysliman me rastin e festës Fitër Bajramit, përfundimin e Muajit shenjtë Ramazanit.

mbështetje traditës sonë mirë urojmë kjo festë përcillet jo vetëm me urime mira e vizita tek afërmit, por edhe me vepra mira. Sepse kjo ditë është ditë e mëshirës, faljes, mirëkuptimit, mirësisë dhe paqes.

Për ne kjo festë simbolizon sakrificën dhe besimin Zotin, mirëkuptimin dhe dashurinë për gjithë njerëzit, e veçmas për ata janë gjendje vështirë sociale dhe kanë nevojë për dorën e ndihmës nga shoqëria.

Urime festën e Fitër Bajramit për gjithë vëllezërit dhe motrat myslimane e veçanti Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë duke shpresuar Zoti i Madhërishëm na pranojë gjitha lutjet tona, si frymëzim për bashkim e bashkëpunim ruajtjen, kultivimin dhe avancimin e identitetit tonë fetar e kombëtar.

 

 

 

 

 

 

 

Bujanoc, 14.06.2017                                                     Shërbimi për informim i KKSH-së

 

Reklama