Home » Kryetari i KBI-së në Bujanoc Sulejman Fejzullahu, uron festën e fitër bajramit

Kryetari i KBI-së në Bujanoc Sulejman Fejzullahu, uron festën e fitër bajramit

Paqa dhe shpetimi qofte mbi ju

Te nderuar vellezer dhe motra,kam knaqesine dhe nderin qe ne emerin tim personal dhe ne emer te kbi Bujanovc te ju uroj festen e fiter bajramit,duke lute Allahun xh.sh.qe te na i pranon agjerimin dhe lutjet qe i beme gjate muajit te ramazanit.Allahu xh.sh.ju dhashte miresit dhe begatit ne familjet tuaja.Qofshit nen mbrojtjen dhe meshiren e Allahut xh.sh.

Kryetare i kbi Bujanovc:

Sulejman ef.Fejzullahu

Reklama