Home » I dashuri i Dua Lipës kapet “mat” duke e tradhëtuar këngëtaren nga Prishtina

I dashuri i Dua Lipës kapet “mat” duke e tradhëtuar këngëtaren nga Prishtina

Janë publikuar disa pamje filmike Isaac Carew, dashurit Dua Lipës, duke kërcyer krahët e një vajze misterioze. Dhe sikur kjo mos mjaftonte, dyshja po kërcente nën tingujt e këngës Dua Lipës dhe Calvin Harris, One Kiss.

Modeli është filmuar duke përqafuar vajzën brune dhe duke u mbështetur pranë fytyrës saj.

Çifti Carew dhe Lipa kanë rinisur lidhjen e tyre Janar mbas një shkëputje Shkurt 2017. Dua Lipa nuk ka munguar komentoj Twitter duke këshilluar fansat e saj.

“Dashuria është gjëja e bukur mund ndodhi ndonjëherë,” shprehet këngëtarja, “por frika ime e madhe është qëndroj me dikë toksik për një kohë gjatë.”

desh-199x300 I dashuri i Dua Lipës kapet “mat” duke e tradhëtuar këngëtaren nga Prishtina

desh-199x300 I dashuri i Dua Lipës kapet “mat” duke e tradhëtuar këngëtaren nga Prishtina

The post I dashuri i Dua Lipës kapet “mat” duke e tradhëtuar këngëtaren nga Prishtina appeared first on INSAJDERI.

Reklama