Home » Hoxhë Skender Mehmeti uron Fiter Bajramin!

Hoxhë Skender Mehmeti uron Fiter Bajramin!

këtë ditë feste, Imami i xhamisë Lipjanit ‘’Mulla Sherif –ef-Ahmeti’’ Skender Mehmeti uron gjithë besimtarët muslimanë dhe muslimane. postimin e tij Facebook, hoxhë Mehmeti shprehet:Nesër : 15 Qershor 2018, është dita e parë e Fitër – Bajramit.Ndaj shfrytëzoj rastin t’ua uroj këtë festë madhështore duke dëshiruar kjo ditë jetë […]

The post Hoxhë Skender Mehmeti uron Fiter Bajramin! appeared first on UlpianaPress.

Reklama