Home » Haradinaj e falënderon Faton Topallin

Haradinaj e falënderon Faton Topallin

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj përmes llogarisë tij Facebook, ka falënderuar deputetin e Partisë Social Demokrate, Faton Topallin, raporton Gazeta Blic.
Haradinaj ka falënderuar Topallin e PSD dhe deputetët e tjerë Kuvendit Kosovës, po i ndihmojnë për ta zgjidhur çështjen e Kartonit Gjelbër.

Shkrimi i plotë i Haradinajt:
Falënderoj deputetin e Kuvendit Republikës Kosovës, Faton Topallin, për interesimin e vazhdueshëm, si dhe deputetët tjerë dhe gjitha institucionet e vendit, po ndihmojnë për ta zgjidhur çështjen e Kartonit Gjelbër.

Reklama