Home » Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)

Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)

Dy imamët shqiptar, Elvis Naçi nga Tirana dhe Halil Kastrati nga Prizreni, kontribuuan jashtëzakonisht shumë për familjet skamnore me rastin e Muajit Shenjtë Ramazanit.

Kastrati, me ndihmën e donatorëve, arriti për kohë shkurtër t’i fus shtëpi/banesa reja mbi 30 familje.

Derisa hoxha nga Shqipëria shpërndau me qindra, mijëra pako ushqimore për familjet anekënd trojeve tona shqiptare, shkruan Indeksonline

poshtë, disa foto:

elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)elivs Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan (Foto)

Reklama