Home » 10 shenjat që tregojnë se fëmija ka ndaluar rritjen në bark

10 shenjat që tregojnë se fëmija ka ndaluar rritjen në bark

Mbajtja e një foshnje barkun tuaj është një nga përvojat interesante, por edhe vështira jetës një gruaje. Ka kaq shumë pyetje shfaqen kur një fëmijë është konceptuar. Dhe ankthi është përtej shpjegimit.

Shumë gra humbin gjumin për shqetësimet dhe dyshimet krijohen gjatë shtatëzanisë. “A është fëmija im rregull?” “A janë gjitha pjesët e trupit dhe organet zhvillohen mënyrën se si duhet?” “A është fëmija marrë gjitha ushqimet kërkon?”

Mjekët fillojnë kërkojnë rrahje zemre foshnjës me një Doppler kur nëna është tremujorin e saj parë. Zemërimi mund dëgjohet sa shpejt nga 9 deri 10 javë, është kur fëmija kthehet nga embrioni fetus, transmeton Gazeta Shneta.

Gonadotropina e njeriut korionike është një hormon i shtatzënisë i prodhuar vetëm gratë shtatzëna. Është ky hormon testi i shtatzënisë shtëpi zbulon për treguar rezultate pozitive shtatzënisë.

Nëse diagnoza IGUR sugjeron që fetusi në mitër të jetë më i vogël se sa pritej, kjo është një çështje shqetësuese. Në një rast të binjakeve, një fetus mund të vuajë nga IGUR ndërsa të tjerët mund të jenë mirë./Gazeta Shneta/

The post 10 shenjat që tregojnë se fëmija ka ndaluar rritjen në bark appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama