Home » VIDEO: Pse Kim Jong Un e ndërroi stilolapsin kur firmosi marrëveshjen me Trump?

VIDEO: Pse Kim Jong Un e ndërroi stilolapsin kur firmosi marrëveshjen me Trump?

Takimi historik mes Donald Trump dhe Kim Jong Un një ditë parë tërhoqi vëmendjen botërore. Gjatë takimit nuk munguan dhe detajet e vogla, nuk i shpëtuan ‘syrit’ kamerës.

I tillë ishte momenti i firmosje marrëveshjes për denuklearizimin e Gadishullit Korean, kur liderit korean i sjellin një stilolaps tjetër për nënshkruar.

videon poshtë, shihet momenti kur Kim Jong Un i heqin stilolapsin gjatë nënshkrimit marrëveshjes dhe ja zëvendësojnë me një tjetër sekondën e fundit.

Ndonëse siguria ishte tepër e lartë, nuk munguan komentet për një fobi madhe apo paranojë se liderin e helmojnë.

o.j/dita

https://platform.twitter.com/widgets.js

Reklama

Lexo më shumë