Home » Trump për De Niron: Mbase është në kllapi për shkak të lëndimit të trurit

Trump për De Niron: Mbase është në kllapi për shkak të lëndimit të trurit

Presidenti amerikan Donald Trump përgjigjet sulmin e aktorit shpërblyer me Oskar Robert De Niro dhe e ka quajtur “person me koeficient shumë ulët inteligjencës”, transmeton Reuters.

përkujtojmë, De Niro ceremoninë e ndarjes çmimit Tony skenën e Radio City Music Hall Nju Jork, duke e paralajmëruar shfaqjen e muzikantit Bruce Springsteen, befas bërtiti: “Dua t’ju them vetë një gjë: Ta q***** Trumpin!”, transmeton Insjaderi.com.

Ceremonia transmetohej drejtpërdrejt, dhe shpërblimet Tony ndahen për shfaqje mira Broduei dhe vitin e kaluar i kanë shikuar gjashtë milionë njerëz.

Dy ditë pas sulmit De Niros, Trump ka deklaruar se e ka shikuar vetëm një pjesë emisionit dhe ka thënë se “vërtet mendon se aktori është ndoshta kllapi sepse vuan nga lëndimi i trurit”.

“Robert De Niro është person me një koeficient shumë ulët inteligjencës, nëpër filma ka marrë shumë goditje kokë nga boksierët e vërtetë… E kam parë mbrëmë dhe vërtetë mendoj se ndoshta është kllapi dhe i trulluar për shkak lëndimeve trurit”, ka shkruar Trump Twitter.

Capture2-1 Trump për De Niron: Mbase është në kllapi për shkak të lëndimit të trurit

“Supozoj se nuk e kupton se gjendja ekonomike është e mirë se ndonjëherë, punësimi ka arrit rritje rekorde, dhe shumë firma po kthehen vend. Zgjohu o “i trulluar”, ka shkruar Trump.

Aktori i famshëm De Niro ka fituar çmimin Oskar për rolin e boksierit amerikan Jake LaMotte filmin “Demi i tërbuar” nga viti 1980. ringun e boksit u kthye vitin 2013 filmin “Grudge Match” (Meçi nga mëria)  dhe vitin 2016 filmin “Hand of Stone” (Duart e gurit) e ka luajtur rolin e trajnerit boksit./Insajderi.com.

The post Trump për De Niron: Mbase është në kllapi për shkak të lëndimit të trurit appeared first on INSAJDERI.

Reklama