Home » “Të fortët” e vegjël pushtojnë Parkun e Liqenit, shihni çfarë ndodh

“Të fortët” e vegjël pushtojnë Parkun e Liqenit, shihni çfarë ndodh

Gati për Taekwondo? Mos u trembni! Nuk është ndeshje e vërtetë, por dyluftime Taekwondo nga fëmijët e mrekullueshëm te Fushat Multisportive, Parkun e Madh.

konceptuara si një hapësirë sportive dhe rekreative, fushat e ndërtuara nga Bashkia e Tiranës përdoren për zhvillimin e aktiviteteve ndryshme si aerbi, crossfit, joga, kampionate futbolli, rregbi dhe mbi gjitha për ndeshje për këdo organizohet skuadra dhe ka dëshirë zgjedhë parkun e liqenit dhe jo fushat private për zhvilluar një ndeshje mes miqsh.

Si promotore e jetesës gjelbër dhe aktive, Bashkia Tiranë menaxhon dhe mirëmban këtë ambient, jo vetëm për rriturit, por edhe për argëtimin e fëmijëve, cilët mund luajnë lirë çdo pasdite, duke i afruar gjithnjë e shumë me natyrën dhe aktivitetet sportive.

Rezervimi i fushave: http://aprtirana.al/rezervo- fushat-ne-pmlat/

42594301932_c3295ecc16_h-1024x768 “Të fortët” e vegjël pushtojnë Parkun e Liqenit, shihni çfarë ndodh

42594301932_c3295ecc16_h-1024x768 “Të fortët” e vegjël pushtojnë Parkun e Liqenit, shihni çfarë ndodh

42594301932_c3295ecc16_h-1024x768 “Të fortët” e vegjël pushtojnë Parkun e Liqenit, shihni çfarë ndodh

42594301932_c3295ecc16_h-1024x768 “Të fortët” e vegjël pushtojnë Parkun e Liqenit, shihni çfarë ndodh

42594301932_c3295ecc16_h-1024x768 “Të fortët” e vegjël pushtojnë Parkun e Liqenit, shihni çfarë ndodh

42594301932_c3295ecc16_h-1024x768 “Të fortët” e vegjël pushtojnë Parkun e Liqenit, shihni çfarë ndodh

o.j/dita

Reklama

Lexo më shumë