Home » Sot shpallet vendimi për sulmuesit e Ziadin Selës

Sot shpallet vendimi për sulmuesit e Ziadin Selës

Gjykatën penale sot do shpallet vendimi për dy akuzuarit për dhunë dhe sulm ndaj deputetit Zijadin Sela Kuvendin e Maqedonisë me 27 prill vitit kaluar. Ndërkaq, akuzuarit Cejo Gjorgjievski dhe Stojan Pavllovski tani e pranuan fajin për dhunën Kuvend me 27 prill vitit kaluar.

lg Sot shpallet vendimi për sulmuesit e Ziadin Selës

E pranoj fajin, sipas videos nuk mund them se jam i pafajshëm. Kjo ka ndodhur për shkak nervozes dhe agresivitetit…”, tha Pavllevski seancën  gjyqësore.

Për dy akuzuar vepra” tentativë për vrasje” u rikualifikua “dhunë”.  Ato gjykohen procedurë veçuar nga shtatë akuzuarit tjerë ndiqen për tentativvë vrasje ndaj Ziadin Selës.

Reklama