Home » Skuadra austriake nderon Fadil Vokrrin, ja çfarë bëjnë futbollistët para ndeshjes (Foto)

Skuadra austriake nderon Fadil Vokrrin, ja çfarë bëjnë futbollistët para ndeshjes (Foto)

Humbja e të madhit, Fadil Vokrri, nuk e ka prekur vetëm opinionin futbollistikë dhe atë të gjerë në Kosovë, por anembanë kontinentit evropian, ku Vokrri ka gëzuar një respekt të madh. …..  Lexoni lajmin dhe shikoni fotot, për ta parë gjestin e skuadrës austriake

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Skuadra austriake nderon Fadil Vokrrin, ja çfarë bëjnë futbollistët para ndeshjes (Foto)?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Skuadra austriake nderon Fadil Vokrrin, ja çfarë bëjnë futbollistët para ndeshjes (Foto)

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Skuadra austriake nderon Fadil Vokrrin, ja çfarë bëjnë futbollistët para ndeshjes (Foto)

The post Skuadra austriake nderon Fadil Vokrrin, ja çfarë bëjnë futbollistët para ndeshjes (Foto) appeared first on INSAJDERI.

Reklama