Home » Provimi i tretë i Maturës, 37 mijë nxënës testohen sot në Matematikë

Provimi i tretë i Maturës, 37 mijë nxënës testohen sot në Matematikë

Maturantët gjithë vendin do zhvillojnë sot provimin e tretë. Rreth 37 mijë nxënës do testojnë ditën e sotme njohuritë e tyre lëndën e Matematikës.

Ky është provimi i tretë i Maturës Shtetërore, pasi parë kanë dhënë dy provimet e tjera, Gjuhën e Huaj dhe Gjuhën Shqipe e Letërsinë.

Ndërsa provimi i fundit është ai me zgjedhje datë 20 qershor.

Maturantët janë shprehur parë se koha e përgatitjes nga një provim tjetrin ka qenë e pamjaftueshme.

Për siguruar mbarëvajtjen e provimit 206 shkolla mesme gjithë vendin janë vendosur gatishmëri 560 efektivë Policisë Shtetit.

o.j/dita

Reklama

Lexo më shumë