Home » Messi e Ronaldo shndërrohen në modele flokësh nga berberi serb (Foto)

Messi e Ronaldo shndërrohen në modele flokësh nga berberi serb (Foto)

Atyre që iu kujtohet, në Botërorin e vitit 2002 në Korenë e Jugut dhe Japoni, modeli i flokëve të brazilianit Ronaldo ose i njohur si “Fenomeni”, ishte shndërruar në “epidemi virale” në të gjithë botën, e sidomos te fëmijët. ….  Shikoni fotot nga këto modele flokësh Messit dhe Ronaldos

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Messi e Ronaldo shndërrohen në modele flokësh nga berberi serb (Foto)?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Messi e Ronaldo shndërrohen në modele flokësh nga berberi serb (Foto)

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Messi e Ronaldo shndërrohen në modele flokësh nga berberi serb (Foto)

The post Messi e Ronaldo shndërrohen në modele flokësh nga berberi serb (Foto) appeared first on INSAJDERI.

Reklama