Home » Kështu duken filmat para efekteve speciale

Kështu duken filmat para efekteve speciale

Tashmë është fakt i njohur filmat dhe shfaqjet televizive përdorin VFX ose efekte special për krijuar “magji” ekran. Por ne rrallë kemi shanse për parë se si duken këto efekte par se te aplikohen projkt.

Kur filmi “Vengers: Infinity war” mblodhi 1.9 miliardë dollarë arkën filmike, shumica prej nesh e mendonim se si dukeshin  këta superheronj prapa skenës.

Ne i kemi gjetur disa fotografi interesante tregojnë se si mbështeten filmat dhe emisionet tona preferuara televizive magjinë e efekteve speciale.

Game of Thrones

1469810-movies-before-after-visual-effects-8-1527849029-728-f0bc8e7b6b-1528548698 Kështu duken filmat para efekteve speciale

 

1469810-movies-before-after-visual-effects-8-1527849029-728-f0bc8e7b6b-1528548698 Kështu duken filmat para efekteve speciale

1469810-movies-before-after-visual-effects-8-1527849029-728-f0bc8e7b6b-1528548698 Kështu duken filmat para efekteve speciale

The Dark Knight

1469810-movies-before-after-visual-effects-8-1527849029-728-f0bc8e7b6b-1528548698 Kështu duken filmat para efekteve speciale

Avengers: Infinity War

1469810-movies-before-after-visual-effects-8-1527849029-728-f0bc8e7b6b-1528548698 Kështu duken filmat para efekteve speciale

1469810-movies-before-after-visual-effects-8-1527849029-728-f0bc8e7b6b-1528548698 Kështu duken filmat para efekteve speciale

Avengers

1469810-movies-before-after-visual-effects-8-1527849029-728-f0bc8e7b6b-1528548698 Kështu duken filmat para efekteve speciale

1469810-movies-before-after-visual-effects-8-1527849029-728-f0bc8e7b6b-1528548698 Kështu duken filmat para efekteve speciale

Life of Pi

1469810-movies-before-after-visual-effects-8-1527849029-728-f0bc8e7b6b-1528548698 Kështu duken filmat para efekteve speciale

King Arthur

1469810-movies-before-after-visual-effects-8-1527849029-728-f0bc8e7b6b-1528548698 Kështu duken filmat para efekteve speciale

District 9

1469810-movies-before-after-visual-effects-8-1527849029-728-f0bc8e7b6b-1528548698 Kështu duken filmat para efekteve speciale

Gravity

1469810-movies-before-after-visual-effects-8-1527849029-728-f0bc8e7b6b-1528548698 Kështu duken filmat para efekteve speciale

Alice in Wonderland

1469810-movies-before-after-visual-effects-8-1527849029-728-f0bc8e7b6b-1528548698 Kështu duken filmat para efekteve speciale

Deadpool

1469810-movies-before-after-visual-effects-8-1527849029-728-f0bc8e7b6b-1528548698 Kështu duken filmat para efekteve speciale

 

Reklama