Home » Hichki (2018)

Hichki (2018)

Hichki (2018) | Drame, Hindi, Komedi | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Një film i kinematografisë re indiane, prodhim i denjë për Hollivud. Pas shumë intervistave dhe refuzimeve, një grua vuan nga sindroma e turetit, punësohet si mësuese një shkollë elitare. Pasi ka luftuar me vështirësitë personale, ajo do bëjë pamundurën për t’i bërë studentët e saj rebelë, kuptojnë potencialin e tyre plotë.

 

trailtube-logo Hichki (2018)
/*  

trailtube-logo Hichki (2018)
//

 

trailtube-logo Hichki (2018)

The post Hichki (2018) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.

Reklama