Home » Dy persona të arrestuar për tentim-vrasje në Prishtinë

Dy persona të arrestuar për tentim-vrasje në Prishtinë

Dy persona mbetën plagosur dje me armë zjarri afër shkollës “Sami Frashëri” Prishtinë. Ata u dërguar QKUK për trajtim, e Policia ka rënë gjurmët e dyshuarve.

Sot ata njoftojnë se kanë arritur arrestojnë dy persona nën dyshimin për “vrasje rëndë tentativë”.

Bëhet fjalë për N.S., 42 vjeç dhe F.A., 32 vjeç, cilët janë dërguar mbajtje nën dyshimin për tentim vrasjeje ndaj Z.J., 30 vjeç dhe N.U., 44 vjeç.

Reklama