Home » Dy informatat që duhet t’i largoni menjëherë nga profili juaj në Facebook

Dy informatat që duhet t’i largoni menjëherë nga profili juaj në Facebook

Jeta jonë sot është thuajse e paimagjinueshme pa rrjete sociale. Ato na ndihmojnë jemi kontakt me familjarë dhe miq, gjejmë punë re, apo edhe partnerin e jetës.

Megjithatë, publikimi i disa informatave pamje parë duken padëmshme, mund ju shkaktojë dëme.

mirë mendoni dy herë para se t’i publikoni këto dy gjëra rrjete sociale.

Datën e plotë lindjes

Shumë njerëz e kanë shprehi numrat e datës lindjes t’i përdorin si fjalëkalime për kartelat e bankës apo platforma tjera pagese. Kështu vetëm se u ndihmoni hakerëve.

Numrin e telefonit

Asnjëherë mos e publikoni numrin tuaj telefonit rrjete sociale, sado keni menduar se një ditë do ju kontaktoj dikush i rëndësishëm apo se njerëzit do ta përdorin numrin vetëm nëse u nevojitet. Një gjë e tillë mund t’u sjell probleme.

The post Dy informatat që duhet t’i largoni menjëherë nga profili juaj në Facebook appeared first on INSAJDERI.

Reklama